Naši plesalci potuje po svetu na razne plesne festivale in plesna gostovanja, organiziramo pa tudi obisk popularnih plesnih studov v tujini.

Plesna potovanja so posebnost naše plesne šole. Otroci pri nas poleg plesnih tečajev lahko odkrivajo svet, spoznavajo nove kulture, ustvarjajo nove kontakte, prijateljske vezi in širijo ter bogatijo svoja obzorja.

M-DANCE organizira potovanja na plesne festivale po svetu, ter obisk svetovno znanih plesnih studiov.

OBISKANI KRAJI
Maroko, Rabat 2022
Srbija, Beograd 2022

NAPOVEDUJEMO
Turčija 2023
Velika Britanija 2023
ZDA 2024

PLES NAS PELJE V SVET!

Plesalci raziskujejo Maroko.

IZJAVA PLESALCA:
“Maroko je izkušnja, ki je ne bom pozabila. Pot tja je bila zabavna in minila je hitro, ko pa smo izstopili iz letala na letaliscu Fez je bil obćutek nor- prišli smo v čisto drug svet, kot smo ga bili vajeni, bilo je vroče ampak smo se hitro navadili in smo komaj čakali da se pripejemo do glavnega mesta Rabat. Skozi  teden smo se družili, spoznavali nove ljudi, ki so takoj postali naši prijatelji… Vsak dan smo poceli kaj drugega, od znamenitosti mi je v spominu ostala Mošeja v Casablanci, tam smo se tudi fotografirali. Najboljši so mi bili otroški mini avtobusi kjer smo preživeli veliko ćasa, med vožnjo na nastope. V mini busu smo poslušali glasbo in se zabavali. Kopanje v oceanu je bilo zabavno, ker so bili visoki valovi. Z M-DANCE spremljevalci nam nikol ni blo dolgčas. Nastopi so bili zabavni, vsakič smo bili živcni pred nastopom, saj smo zastopali Slovenijo,  ampak nam je vedno uspelo odplesati tako kot je treba! Komaj čakam, da izkušnjo ponovim naslednje leto!”

Ina B.

RAZPIS za naslednje potovanje sledi kmalu

Marko Golubović

UMETNIŠKI DIREKTOR

Polona Boruta

VADITELJ IN VADITELJ

Hanna Rotar

KOREOGRAF IN VADITELJ

Lucija Boruta

KOREOGRAF IN VADITELJ

Potrebujete več informacij

Plesni in rekreativni studio M-dance je namenjen vsem, ki bi radi plesali profesionalno ali pa se v prostem času le sprostili ob plesu in gibanju.
Back to Top
Product has been added to your cart