O nas

Plesni in rekreativni studio M-dance je namenjen vsem, ki bi radi plesali profesionalno ali pa se v prostem času le sprostili ob plesu in gibanju.

Plesni in rekreativni studio M-dance je namenjen vsem, ki bi radi plesali profesionalno ali pa se v prostem času le sprostili ob plesu in gibanju. Namenjen je tako začetnikom, kot tudi plesalcem s predznanjem. S plesom se dodatno razvijamo, spoznavamo nove dimenzije svojega telesa in lastnih zmožnosti in se ob tem lahko tudi neizmerno zabavamo.

M-dance je plesna šola, rekreativni studio, teater, modni atelje in kreativni prostor v enem. Namenjen pa je vsem generacijam, ki se najdejo v gibu in izražanju skozi svoje telo. V našem plesnem programu vam ponujamo plesne vadbe za otroke od 3 leta starosti dalje, sledijo jim osnovnošolci, dijaki in odrasli. V Velenjskem studiu lahko preizkusite kar 8 različnih plesnih zvrsti. Pri nas se s plesom učimo tudi socializacije, prilagajanja, odgovornosti in discipline.

Za vse generacije izvajamo tečaje: Hip hop (Urban, street dance,MTV), Zumba, sodobni ples in balet.

Ples kot umetnost je povezava različnih plesnih zvrsti in področij. Vsak posameznik lahko koreografijo odpleše na svoj način, ji doda svoj plesni stil, svoj način razmišljanja, videnja in čutenja zgodbe in koreografije. Tako je lahko ples stremljenje k estetskim predstavam naučenega in izmišljenega. Zato v Velenju z novo plesno sezono, za plesalce, ki živijo za ples in bi se radi dobro plesno izoblikovali ponujamo paket “M-DANCER”, ki omogoča obisk treh različnih plesnih zvrsti na teden in paket “M-ARTIST” za obiskovanje baleta in sodobnega plesa.

Telo je večni instrument, skozi katerega krepimo motorične sposobnosti, mišičevje in ravnotežje, izboljšujemo koordinacijo in pridobivamo kondicijo. Za otroke in mladostnike ponujamo cheer dance in breakdance, kjer se mladi plesalci srečujejo z okretnostjo, ravnotežjem, orientacijo v prostoru in preciznostjo.

Odrasli se lahko med drugim v paru zavrtijo na tečaju družabnega plesa (standarni in L.A. plesi) in tako ponovno začutijo kontrolo nad lastnim telesom in lepoto pravilne drže. Hkrati pa s plesom razbremenijo vsakodnevni stres.

Ponovno pa se lahko napolnite z novo energijo v rekreativnem oddelku, kjer ponujamo odraslim 6 rekreativnih vadb: Zumba, Pilates, P.- Box (skupinska vadba s pomočjo kvadratnega rekvizita katero izvajamo prvi v Sloveniji), Body move, Power move, Body build (individualna vadba),
Od meseca oktobra tudi Boot Camp (za moške).

M-dance se lahko pohvali s številnimi uspehi na mednarodnih plesnih tekmovanjih v kategorijah Street dance in Zumba. Avdicija za vstop v tekmovalno poteka tretji vikend v mesecu septembru, tekmovalna plesna sezona pa traja 13 mesecev. Tekomovalci imajo treninge 3x na teden.

Sezona 2019/2020 v mesecu novembru odpira vrata za novi oddelek imenovan mARTeater – ta bo omogočal, da otroci skozi umetniško uprizarjanje in gib izkusijo odrske deske in zastopajo Slovenijo na tujih plesnih festivalih in tekmovanjih, sodelujejo pri produkciji otroških ter profesionalnih plesnih predstavah, skozi ples stopajo v svet in spoznavajo različne kulture in umetnost.

Za otroke in mladostnike v Velenjskem studiu organiziramo praznovanje rojstnih dni. Neizmerna zabav se skriva med številnimi tematikami praznovanj za katero bodo poskrbeli naši animatorji. Odločite se lahko med mini in maxi paketom.

V Celjskem studiu je od novembra mogoče obiskati tudi modni atelje, ker se bodo otroci in mladostniki učili osnove modnega sveta, poziranja pred kamero, hoje po modnih brveh in se projektno lotili prvih modnih fotografiranj in snemanj.
Velenjski M-dance studio se nahaja v Nakupovalnem centru Velenjka, v drugem nadstropju, na naslovu Celjska cesta 40, Velenje;
Celjski studio M-dance najdete v Nakupovalnem centru Celeia Park, Aškerčeva cesta 14, Celje
Ali pa v ostalih krajih v regiji: Dobrna, Polzela, Šoštanj, Šmartno ob Paki, Črna na Koroškem, Mežica, Prevalje, Ravne na Koroškem, Dravograd, Šmartno pri Slovenj Gradcu.